Thursday, February 19, 2015

No S.O.S Needed No Rescuing She's Fine Out There

Posted by Mars Laini at 8:48 PM
Reactions: 
Assalamualaikum..

Yeah lagu baru belog ni bakal jadi lagu tema sem baru ni dan mungkin juga, sem-sem yang mendatang nanti. Result sem lepas?? Ohh jangan dibicarakan tentang itu. Siapa suka membicarakan tentang result exam mereka melainkan, well yeah, mereka yang betul-betul bagus kan? Aku still masih perlukan usaha untuk capai title 'bagus' tu. LOL.

Tengok kengkawan semua kawin, travel, belajar overseas sana sini. Dan aku? Haha masih disini, menggali apa yang ada dengan kudrat setakat yang mampu ni. Not my time yet for those things maybe aha aha.

For now, I need to focus my last two semester and a practical before I graduate. Yeahh pejam celik pejam celik tinggal lagi setahun setengah untuk graduate. Kejap je kan? Rasa macam kemarin je baru aku masuk orientasi bebudak tahun satu bersama membaling mudball ke dalam kolam takungan universiti. Kah kah! Oh what a great memory indeed! :D

Apa pun doakan aku kental dan tabah dalam tahun-tahun akhir ni. Makin mencabar gamaknya seiring dengan peningkatan usia yang dah tak berapa nak muda mana ni.

*Letak tangan di dada* ALL IZZZ WELLLLLL

O.N.D.A.K.E.Y.B.O.A.R.D.
yeah, she's got life in her veins, she don't need no rescuing she's okayyyy

0 comments:

Post a Comment

Komen la sikit ye.. jangan la baca je.. hehehe :P

 

~When a King Speaks~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea