Thursday, August 30, 2012

Degree: Suatu Permulaan

Posted by Mars Laini at 6:44 PM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum..

Ini mungkin entry last sebelum mas bercuti daripada menulis blog mulai hari ini. Well, cuti selama 4 bulan dah berlalu. Esok, sekali lagi mas kena mengucapkan goodbye kepada bumi kelantan tercinta ini.

Bermula 1 September 2012 ni, mas mula bergelar sebagai pelajar degree di Universiti Sains Islam Malaysia USIM. Rasa berat hati dan tak lalu makan mula melanda mas. Sedih sebab cuti dah habis dan dah tak boleh nak bermalas-malasan lagi.

Kawan-kawan yang seangkatan dengan mas pun sama jugak. Semuanya rasa sedih. Mas bertolak ke Nilai pagi esok, tapi barang pun tak habis kemas lagi. Nampak sangat tak nak balik Nilai. Haha

Firstly kawan, doakanlah mas berjaya untuk degree ni. InsyaAllah, mas akan sedaya upaya untuk buat yang terbaik di sana. Then, forgive me kalau mas ada buat sesiapa terguris perasaan sebelum mas start dunia kampus mas yang baru ni.

Sekian, itu sahaja daripada mas yang tengah sebak ni.

O.N.D.A.K.E.Y.B.O.A.R.D.
do the best, and let Allah do the rest.. insyaAllah :)
 

~When a King Speaks~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea