Saturday, February 9, 2013

Small Reunion of 5SC2 Batch 2010

Posted by Mars Laini at 10:58 PM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum...

Hari ni tersangatlah best kerana kami, geng 5SC2 ada buat reunion kecil-kecilan. Kat mana lagi kalau bukan di KB Mall. Tempat asasi sejak azali. Hahaha

Asalnya mas tak pasti nak pergi ke tak sebabnya takde transport. Last-last suruh umi mas juga yang hantar. Alang-alang tu ambil irna sekali on the way nak ke sana.

Sesampainya di sana mulalah bergerak ke food court. Tempat berjumpa. Yang datang cuma Fiq, Scha, Im, Huda, Fatini, Fadhlin, Irna dan Mas je. Yang lain semua tak dapat datang. =.=

Pastu ramai-ramai pergi menjamu selera dekat Noodle Station. Tempat biasa juga. Takde tempat lain dah. Hahaha. Habis makan je, semua dah pakat nak balik dah. Siap berpesan-pesan bagai diorang ni.

*Nak bertunang ke kahwin ke bagitahu la ye*

*Belajar elok-elok la semua*

Mas dengan irna still berlegar-legar lagi kat KB Mall. At last duduk dekat food court bergosip. Hahaha. Ehem :D

O.N.D.A.K.E.Y.B.O.A.R.D.
tagline kami still sama macam dulu. 5SC2 menggegar dunia :)
 
 

~When a King Speaks~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea