Monday, October 20, 2014

3rd Year Fiasco

Posted by Mars Laini at 1:29 AM
Reactions: 
Assalamualaikum..

Wew dah lama tak update blog nampaknya ada sawang sikit. Tahun 3 ni memang tak expect busy macam ni and I was like..

Banyak sangat kerja dan assignments yang perlu disiapkan. Lecturers semua memang timbun-timbun kerja tanpa belas kasihan. Baru merasa kepayahan seorang senior ni macam mana. 

Yeah itu saja nak tulis. Sekarang ni tengah develop minat dalam subjek Cryptography. Walaupun pakai math sikit (which I'm not really into) tapi menghuraikan secret codes seems fun though. Doakan mas develop minat lebih mendalam dalam benda ni kay ^_^

Last but not least, doakan mas jadi kuat dalam menghadapi semua benda ni. Kadang-kadang rasa nak give up tu ada juga. Me, manusia biasa.

O.N.D.A.K.E.Y.B.O.A.R.D.
Tuntutlah ilmu dimana jua anda berada 

0 comments:

Post a Comment

Komen la sikit ye.. jangan la baca je.. hehehe :P

 

~When a King Speaks~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea