Wednesday, October 24, 2012

I-Inova 2012

Posted by Mars Laini at 9:22 AM
Reactions: 
Assalamualaikum...

Dah nak hampir seminggu Islamic Innovation Expo atau short nye I-inova berlalu. Tapi rasa penat menghandle benda tu masih lagi terasa. Hehehe


Expo ni berlangsung selama 2 hari, sabtu dan ahad. Pada masa ni la ahli majlis tertinggi dan ajk-ajk ISA mula kalut. Oppss ISA stands for information security and assurance tau. Malam-malam tidur nak dekat pukul 2 pagi sebab siapkan segala benda untuk booth kami.

Shift mas jaga booth tu bermula sabtu pagi. Tapi sebab bimbang anak-anak buah tak dapat cope dengan apa yang berlaku nanti terpaksalah mas pergi sabtu ahad. Letih tu ada la jugak, tapi serius, memang best la expo tu.

Kat booth kami ada banyak la juga aktiviti. Antara yang popular ialah survey tentang tahap addiction kepada internet, baling dart dengan PES. Boys memang sibuk main PES hari ahad tu. Penuh jap booth kitorang. Bising macam kat padang bola betul pulak. Kami girls plak layan orang-orang yang datang je. Tapi booth kami antara booth yang termeriah la. Hahaha

Berkat ke'united'an kami, alhamdulillah geng ISA dapat tempat ke-3 antara 7 course yang bertanding. Terharu kot mas masa naik pentas nak ambil hadiah tu, prof norita ucap tahniah dan kebanggaan terpancar di wajahnya. Hehehe.

InsyaAllah kami akan cuba improve apa yang kami buat jika ada lagi program macam ni di masa hadapan.

O.N.D.A.K.E.Y.B.O.A.R.D.
mana hamper tu? mas dah tak nampak dah.. huuuuuu =,=
 

0 comments:

Post a Comment

Komen la sikit ye.. jangan la baca je.. hehehe :P

 

~When a King Speaks~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea