Monday, December 17, 2012

Kejohanan Memanah UPM 2012

Posted by Mars Laini at 9:23 PM
Reactions: 
Assalamualaikum...

*KoffKoff* batuk dan selesema mula melanda mas. Gara-gara berpanas dan sedikit berhujan pada hari kejohanan memanah yang berlangsung di UPM pada hari sabtu lepas.

Okay la sekarang jom mas cerita sikit pasal kejohanan ni. Kejohanan ni just sebagai perlawanan persahabatan antara USIM, UPM dan juga UIA. Sambil-sambil pergi berjalan kat tempat orang kan. Best jugak la walaupun pak cik bas sesat dalam kawasan UPM tu haha.

Sesampainya dekat sana, masing-masing mula menyambar breakfast dan ambil nombor. Kira macam nak shoot dekat mana dan giliran ke berapa la ni.

my number ^^
*KoffKoff* mas tak sihat, so biarlah gambar sahaja berbicara. Hehehe


my bow

nadiah & sikin

archers usim pakai baju merah semuanya

suasana ketika perlawanan

mas, asma & sikin
Alhamdulillah tempat pertama lelaki dimenangi oleh usim manakala pemanah kategori wanita pula dimenangi oleh pelajar usim keseluruhannya. Terbaiklah korang!

medal
Mas dapatlah juga pengalaman dan kawan baru kat sana. Dan juga bawak balik selsema dan batuk sekali. Hahaha. Adoyai~

Apa pun dengan berakhirnya maka berakhirlah kelas memanah mas dekat usim. Sedih jugak sebab memang enjoy sangat masuk memanah ni. Huhu. Tapi takpe, at least semester depan dah tak payah fikir pasal kokurikulum lagi. 

O.N.D.A.K.E.Y.B.O.A.R.D.
tinggal kenangan~
 

0 comments:

Post a Comment

Komen la sikit ye.. jangan la baca je.. hehehe :P

 

~When a King Speaks~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea