Saturday, April 28, 2012

Dinner Tamhidi Batch 2011/2012

Posted by Mars Laini at 11:33 PM
Reactions: 
Assalamualaikum..

Berlalu sudah setahun peringkat tamhidi mas. Rasa macam sekejap sangat. Tak sempat lagi nak kenal lebih banyak tentang rakan-rakan tutor 8 tercinta.

Apa pun, mas nak cerita tentang malam penutup kami Malam Sekalung Budi bertempat di Stadium Tertutup Nilai. Well, malam ini ialah malam dimana semua pelajar boleh melaram sepuas hati mereka. Hahaha. Apa pun mas nak ucap terima kasih sangat kepada:

Penasihat Fesyen Mas:
Bid, Dibah

Perunding Imej Mas:
Yani

Mak Andam:
Yana, anis syazwani

Hahaha macam-macam la diorang semua ni. Buat pertama kali dalam hidup ni mas merasa pakai dress dengan wedges yang tinggi uh. Idea diorang la. Tapi takpe, ikut je. Nak jaga hati. Hehehe

kat meja makan dengan ain dan mimi
Macam-macam persembahan la ada. Semua orang pakai baju bak artis semuanya.Bling! Bling! Yang lelaki siap dengan baju melayu bersampin segala. Ada juga yang ber'vest' dan kot bagai. Yang perempuan mak ai, macam pengantin la pulak.

Bangga jap bila ketua tamhidi mention kelas kami iaitu tutor 8 di atas pentas. Cewah! Tapi tutor 8 tetap gorgeous selamanya! Tapi kerja diorang sume makan je. Tak larat nak tengok.

tts 8 girls~
we're all in this together


boys punya hal
 Keje kitorang ambil gambar banyak2. Sebenarnya mas expect sesuatu yang lagi extraordinary pada malam tu tapi takde pon. Hurrmm.. tak mengapa. Bukan masanya lagi.. Cikgu pulak sume sporting sangat!

bid, miss ila comel, mas
Miss ila comel sangat2. Dia sempat lagi tegur mas. Dia kata mas sytle lain malam tu. Memang la, hasil kerja bebudak ni semua.. Hahaha

yang baju biru tu ustaz nasir
Apa pun, malam dinner tu memang tak dapat dilupakan. Segala kenangan manis tak dapat dilupakan sepanjang mas bergelar pelajar tamhidi usim ni.. InsyaAllah kita semua akan sama-sama bertemu kembali di peringkat degree nanti. Aminn..

O.N.D.A.K.E.Y.B.O.A.R.D.
sebak la jugak nak meninggalkan diorang sume ni ;( 

 

1 comments:

Anonymous said...

Terbaeeek

Post a Comment

Komen la sikit ye.. jangan la baca je.. hehehe :P

 

~When a King Speaks~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea