Tuesday, April 9, 2013

Ienai Kara (Because I Can't Say It)

Posted by Mars Laini at 11:12 AM
Reactions: 
Assalamualaikum..

Cuti yang tak berapa nak cuti. Asyik layan lagu dengan anime je. Mood bermalas-malasan la nak dikatakannya.

So, ada la berapa hari ni duk dengar satu lagu anime ni. Lagu ni dari anime Puchi Purii Yuushi (Petite Princess Yucie), anime time zaman muda-mudi dulu. Hehehe. Lagu ending dia bertajuk Ienai Kara. Lagu dia santai & slow motion. Maka tergeraklah hati nak baca dia punya translation.

Huh! Memang kena dengan apa yang aku rasa sekarang ni. Hahaha ToT. Apa boleh buat. Orang kata songs are the words we can't express, betul tak? Apa pun meh kita intai sejenak translation dia kat bawah ni.

 No matter how many times I hear that gentle melody,
I am always enveloped by the same happiness.

 Every day I felt that there was something missing,
until, by chance, I met you.

 Those feelings that day, I can bring to mind anytime,
Even on rainy nights, even in my dreams; anytime at all.
But the words I want to say, I can't say them unreservedly
so I put them away in my chest, for just a while more.

 The words you spoke were soft,
wrapping me like the wind.

 Somehow, just with you at my side,
I feel that can do so many things.
Because you gave me the strength to make any kind of dream come true,
I'm just able to look straight ahead and start walking.

If we could be together
until the day I can say those words...

 Those feelings that day, I can bring to mind anytime,
Even on rainy nights, even in my dreams; anytime at all.
But the words I want to say, I can't say them unreservedly
so I put them away in my chest, for just a while more.

 Just looking straight ahead,
let's walk together.

Hehe best kan? Faham tak rasa-rasa apa yang lagu ni cuba sampaikan? Kalo faham, bagus! hehehe. Sesiapa nak nyanyi ikut lirik asal boleh pergi kat http://www.animelyrics.com/anime/puchipuriyuushi/ienaikara.htm nyanyilah puas-puas. Hehehe

O.N.D.A.K.E.Y.B.O.A.R.D.
mood sentap lah pulak ToT  

0 comments:

Post a Comment

Komen la sikit ye.. jangan la baca je.. hehehe :P

 

~When a King Speaks~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea